Sezono srečanj ‘Tržnica priložnosti’ bomo otvorili 24.1.2024 na mednarodni dan izobraževanja.

Če sta mir in razvoj na vrhu tvojih vrednot, vabljen_a na proslavo mladih in vseh učnih procesov, ki so nam omogočeni in dostopni v našem okolju v vseh obdobjih življenja.

Učni procesi nas, v raznovrstnih oblikah, intenzivnosti in okoljih, spremljajo celotno življenje in so ključen del našega vsakdana. Kot pravi pregovor, znanje je edino bogatstvo, ki ti ga nihče ne more vzeti.

Si med tistimi, ki radi zbirko svojih izkušenj in kompetenc nadgrajujejo in izpopolnjujejo na neformalnih izvenšolskih dejavnostih?

Pridruži se nam v Mladinskem centru Vič, v sredo ob 17h na živi tržnici. Ideja je, da si na mednarodni dan izobraževanja vzamemo 2h časa, se podružimo, povežemo in raziskujemo priložnosti, ki so na voljo znotraj Ljubljane.

Predstavilo se bo 9 lokalnih organizacij iz različnih področij. Priložnost boš imel_a spoznati njihovo delo od bližje, barantati kaj ti lahko ponudijo in kako lahko prispevaš sam_a.

Poleg predstavitve sodelujočih in prostega minglanja med stojnicami bodo organizirani tudi trije krajši meetupi v manjših zaprtih skupinah, kjer bodo potekali poglobljeni pogovori z izbranimi organizacijami.

Dovoli si postaviti vprašanja predstavnikom organizacij!

Postani še bolj aktiven državljan/ aktivna državljanka, pridobi in širi znanja kot prostovoljec/prostovoljka, izobraževalka/izobraževalec ali zgolj pridi okrog, kot udeleženka/udeleženec.

Te zanimajo tematike, kot so mladinsko delo, podnebne spremembe, solidarnost, pravičnost, enakost spolov, vključevanje, zdrav življenjski slog, prosti čas in mnogo več?

Pridi in spoznaj organizacije!

Na tokratnih postojankah boš spoznal_a domače Mlade Zmaje, Slovensko filantropijo, Zavod ODTIZ, Mladi za podnebno pravičnost, Mladinska zveza Brez izgovora Slovenija (No Excuse), Društvo GAHA Slovenija, Društvo Parada Ponosa, Zavod Nefiks in naš Zavod Voluntariat.

Preveri, kako lahko sodelujete in potencialno so-ustvarite nekaj čudovitega!

Komaj čakamo, da se skupaj podružimo in poklepetamo ob skodelici kave/ čaja in prigrizkih.

S seboj prinesi le (nevidno) reciklažno vrečko, da boš vanjo spravil vse priložnosti prihodnosti.

Svojo udeležbo potrdi na:

  • eletronskem naslovu placement@zavod-voluntariat.si ali
  • telefonski številki: +386 69 722 865.